Τόπο στα νιάτα δίνει ο Άλιμος

Έτοιμοι να εμπιστευτούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου είναι οι υπεύθυνοι του Αλίμου, που προσπαθούν να φτιάξουν μια νεανική ομάδα με τροφοδότη της Ακαδημίες τους.


Αήττητος ανέβηκε στην Football League ο Άλιμος, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται ξανά στην Γ’ Εθνική.

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και η πορεία της ομάδας Νέων του συλλόγου δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Οι παίκτες του Ιβάν Νεντέλκοβιτς όχι απλά πραγματοποίησαν μια καλή σεζόν, αλλά έδειξαν με το παιχνίδι τους ότι διαθέτουν δυνατά κορμιά, με τα οποία μπορούν να σταθούν στο αντρικό επίπεδο.

Αυτό ήταν και ένα από τα σημαντικά στοιχεία που έκανα τους υπευθύνους να σχεδιάσουν τη νέα σεζόν πάνω στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους θα πάρουν προαγωγή και θα αγωνιστούν με τη φανέλα του Αλίμου στην Γ’ Εθνική.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η οικονομική κρίση, η οποία στην προκειμένη περίπτωση λειτουργεί υπέρ των νεαρών, καθώς οι ομάδες δεν έχουν τα χρήματα που χρειάζονται, ώστε να αποκτήσουν πιο έμπειρους παίκτες.

Ο Άλιμος λοιπόν θα δώσει τη νέα σεζόν την ευκαιρία στο νέο αίμα της ομάδας, με μια μικρή βοήθεια πιο έμπειρων παικτών, να πάρουν εμπειρίες σε ένα δυνατό πρωτάθλημα και να ανοίξουν σιγά σιγά τα φτερά τους στο αντρικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω τους τις Ακαδημίες.

Μαρία Τσίχλα